Ciao Bella’s - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Vivian Heekeren - WaarBenJij.nu Ciao Bella’s - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Vivian Heekeren - WaarBenJij.nu

Ciao Bella’s

Door: vivianvanheekeren

Blijf op de hoogte en volg Vivian

21 Mei 2010 | Hongarije, Boedapest

Het is alweer een tijdje geleden, maar de tijd gaat zo onwijs snel! In Wenen een paar nachten geweest. Het regende er bijna constant helaas. Leuke stad, veel cultuur en natuurlijk keizerin Sissi. Schloss Schonbrun was prachtig!!!
Zat in een erg leuk hostel. Het was erg groot, maar je zou het niet zeggen. In de kelder hadden we een bar!
Het lijkt er echt op dat de Australiërs en de Canadezen Europa overnemen. Ze zijn echt overal! Na twee nachten ben ik verhuisd naar Bratislava. Wel een aardige stad, maar je hebt alles wel gezien in een dag. Daar zat ik met een paar Finnen op een kamer. Nou die kunnen drinken! Niet te geloven. Met een groep zijn we naar een nachtclub geweest. Daar was op een gegeven moment een gevecht en net zoals in de meeste Oostblok landen zijn de clubs vaak onder de grond… dan voel je je toch niet echt veilig.
Ze zeggen vaak dat je de gekste mensen ontmoet op de raarste momenten. Dat is waar! Ik had besloten naar huis te gaan, moest me trein pakken. Ik had al door dat de Hollanders daar heel erg geliefd zijn, maar ik snapte maar niet waarom. Toen ik naar huis liep kwam ik een meid van mijn leeftijd tegen. Ze vroeg iets in het Slowaaks maar dat snapte ik natuurlijk niet. Toen begon ze in het Engels waar ik vandaan kwam. En uiteindelijk hebben we bijna een uur op straat staan praten. En dat om half 3 nachts!
Op dit moment zit ik alweer een paar dagen in Boedapest. Zeker aan te beleven. Zit in een geweldig hostel, ze hebben een prachtige spa in de stad en prachtige gebouwen en cultuur. Zeker aan te bevelen.
Helaas reis ik morgen weer verder. Ik reis samen met een paar mensen uit het hostel naar Zagreb. Erg veel zin in.
Zoals jullie zien heb ik het erg druk en zit ik vol verhalen en luxe problemen!
Tot snel begin juni ben ik weer terug;)

Liefs Viv